Menut

Taitelijamenu

* Voimassa 16.5-5.9.2017

Pääruokana kala – 49 €
Pääruokana liha – 51 €

Haugesundin silliä, pikkelöityjä kasviksia, kylmäsavustettua hauenmätiä ja pähkinävoimajoneesia
Olutsuositus: Laitilan Kukko Pils 8,00 (33 cl)
Viinisuositus:Borgo Magredo Traminer, Italia 8 (12 cl) / 45

•••

Hiillostettua lohta Sibeliuksen tapaan, korvasienimuhennosta, puikulaperunapyrettä ja Hollandaise -kastiketta
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 9,50 (12 cl) / 54

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9 (12 cl) / 51

•••

Crème Brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 9,90 (8 cl)

 

 

Kasvismenu

* Voimassa 16.5-22.6.2017

Parsaa Hollandaise
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Maa-artisokkarisottoa, paahdettua parsaa ja kotijuustoa
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venezie, Italia 8,30 (12 cl) / 47

•••

Päivän sorbet ja Romanovin mansikoita
Viinisuositus: Moscato d´Asti, Italia 8,50 (8 cl)

40 €

 

Toukokuun korttelimenu

* Voimassa 2.5-31.5.2017

 

Vuohenmaitopannacotta ja parsasalaattia

•••

Glaseroitua kevätkananpoikaa ja parsa-voikastiketta

•••

Maitojäätelöä ja tuoreita mansikoita

39 €

 

À la carte

* Voimassa 16.5-5.9.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.