Menut

Taitelijamenu

Pääruokana kala – 49 €
Pääruokana liha – 51 €

Tyrnigraavattua siikaa, siianmätimoussea ja versosalaattia
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 (12 cl) / 45

•••

Hiillostettua taimenta, punajuuri-belugalinssejä ja vesikrassivoita
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 9,70 (12 cl) / 55

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9 (12 cl) / 51

•••

Crème Brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 9,90 (8 cl)

 

Kasvismenu

Maa-artisokkakeittoa, kotijuustoa ja sitruunaöljyä
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venezie, Italia 8,30 (12 cl) / 47

•••

Kurpitsarisottoa emmervehnästä, paistettuja herkkutatteja ja freiteerattua lehtikaalia
Viinisuositus: Borgo Magredo Pinot Nero, Italia 8 (12 cl) / 45

•••

Uuniomenamoussea, mantelikakkua ja kinuskia
Viinisuositus: Tokaji Oremus, Unkari 9,90 (8 cl)

40 €

 

A la carte

* Voimassa 6.9.2017 – 16.1.2018
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän