Ryhmämenut

* Ryhmämenut voimassa 16.5.2017 – 5.9. 2017

TAITEILIJAMENU

Pääruokana kala   49,00
Pääruokana liha    51,00

Hinta ilman alkuruokaa   37 / 39 €
Hinta ilman jälkiruokaa   41 / 43 €

 

Haugesundin silliä, pikkelöityjä kasviksia, kylmäsavustettua hauenmätiä ja pähkinävoimajoneesia

Olutsuositus: Laitilan Kukko Pils 8,00 (33 cl)
Viinisuositus: Torres Vina Esmeralda, Espanja (pk) 45

***

Hiillostettua lohta Sibeliuksen tapaan, korvasienimuhennosta, puikulaperunapyrettä ja Hollandaise -kastiketta
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 54

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 51

***

Crème brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 9,90 (8 cl)

 

 

MENU ELITE    42 €

Hinta ilman alkuruokaa   30 €
Hinta ilman jälkiruokaa    32 €

 

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venetzie, Italia 47

***

Vovan Vorschmack perinteisillä lisukkeilla
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Pinot Noir, Ranska 45

***

Raparperipiiras, maitojäätelöä ja vadelmaa
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

 

 

MUUSAN MENU   57 €

Toast Pelle Janzon
Viinisuositus: Borgo Magreda Pinot Nero, Italia 45

***

Paistettua siikaa, rapu-perunaa ja tomaatti-tillilientä
Viinisuositus: Jean-Baptiste Risling, Ranska 54

***

Kotimaista juustoa ja fenkolihilloketta

 ***

Flickan, Caramelia -suklaaparfait ja Romanovin mansikoita
Viinisuositus: Hekate Passito, Italia 9,50 (8 cl)

 

 

KASVISMENU 

40 €

Punajuurimoussea ja -carpaccio, pikkelöityjä kasviksia
Viinisuositus: Borgo Magredo Traminer, Italia 8 / 45

***

Maa-artisokkarisottoa, paahdettua mustajuurta ja kotijuustoa
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venezie, Italia 8,30 (12 cl) / 47

***

Päivän sorbet ja Romanovin mansikoita
Viinisuositus: Moscato d´Asti, Italia 9 (8 cl)

 

Sopimusehdot

Ryhmiltä toivomme yhden yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteemme on kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.