Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta.
LIEKKIMENU
Pääruokana ravut 58 € tai liha 68 €
Keitto paahdetusta myskikurpitsasta ja labnehia
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57
***
Appelsiiniliköörillä flambeerattuja jättiravun pyrstöjä ja fenkolirisottoa
Viinisuositus: Saumur Elegance, Ranska 11,20 / 62
tai
Konjakilla flambeerattu härän sisäfileepihvi, tryffelillä maustettu perunakroketti ja konjakkikermakastiketta
Viinisuositus: Campo Eliseo Cuvée Alegre Reserva, Espanja 13,40 / 76
***
Calvadoksella flambeerattua päärynää ja maitosuklaaganachea
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Itävalta 11 / 8 cl