Brunssia ja Serpentin juhlaa 29.10.2023

28.06.2023 | Arkisto, Tapahtumat

Serpentin 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, tämä upea puhallinyhtye ja Elite päättivät yhdistää voimansa ja järjestää kaksi iloista musiikillista brunssikattausta sunnuntaina 29.10.2023.

Puhallinyhtye Serpentti on yhtye, joka tykkää soittamisesta niin omaksi, kuin muidenkin iloksi. Serpentin peruskokoonpano on perinteinen suomalainen torviseitsikko, mutta välillä yhtyeen kokoonpano vaihtelee viidestä kymmeneen soittajaan. Tämä ihastuttava puhallinyhtye on viihdyttänyt yleisöä myös Eliten vappulounailla jo vuodesta 2007 lähtien.

Serpentin juhlavuoden brunssikonsertissa kuullaan kattava läpileikkaus  ja sovitus eri aikakausien musiikista. Brunssiin sisältyy musiikillisen annin lisäksi alkupalapöytä, lämmin pääruoka pöytään tarjoiltuna ja jälkiruokapöytä sekä talon kahvi / tee.

Brunssikattaukset:

1 . kattaus klo 12-14 

2. kattaus klo 15-17 

Brunssikonsertin hinta 41 € / hlö.

Lapset 1-12 v./ 2 € per ikävuosi.

Juomat myydään erikseen.

Varaathan pikaisesti oman paikkasi tästä. Menu tarkentuu elokuun aikana.

Ajankohtaista ja tapahtumia

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: