Emmi Nummelan Taidenäyttely ’Civitas’ 25.9.-31.10. Eliten Ikkunagalleriassa

30.09.2023 | Arkisto, Tapahtumat

Emmi Nummela on öljyvärimaalaamiseen sekä sivellintussipiirtämiseen erikoistunut itseoppinut taiteilija. Hän työskentelee kotiateljeessaan Helsingissä.

Minulle maalauksissa tärkeää on tunnelman luominen. Haluan niiden vaientavan muun maailman melskeen hetkeksi niitä katsoessa. Toki sommittelu, tekstuuri, värit, ja valöörit ovat myös osa sitä, mutta ne ovat se kuorrutus kakun päällä. Ydin on se emootio.”

Plein air -maalaamistakin taiteilija harrastaa aina sään salliessa. Hänen teoksiaan löytyy yksityiskokoelmista sekä Suomesta että Tanskasta.

Nummelan ’Civitas’ näyttelyyn valikoituneet öljymaalaukset esittelevät kaupunkielämää eri muodoissaan sen eläimistöstä tapahtumiin, antimiin, ja taiteilijalle rakkaita kadunkulmia joita muutkin Helsinkiläiset varmasti tunnistavat. Kaupungin kokee jokainen omalla tavallaan, tässä erään kulkijan näkökulma.

Ajankohtaista ja tapahtumia

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: