Ohita navigaatio

Ryhmämenut

ENNAKKOON TILATTAVAT RYHMÄMENUMME VAIKKAPA MAISTUVAAN PIKKUJOULUN VIETTOON.

Ryhmiltä toivomme yhden yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Minimitilausmääre 10 henkilön mukaan.
Alla olevat hinnat koskevat ainoastaan ennakkoon tilattuja menuja.


MENU TRIO
44 €
Alkuruokana lyömätön yhdistelmä makeaa ja suolaista
Vuohenjuusto-viikunasalaatti ja granaattiomenaa
Juomasuosituksemme: Terre da Vino Roero Arneis Villata,
Piemonte, Italia 9 / 50
***
Pääruokana pimeneviin iltoihin ja pakkasen paukkeeseen
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää
Juomasuosituksemme: Sans Air Sauvignon Blanc, Ranska 8,70 / 49
***
Ja kuka voisikaan vastustaa suklaista jälkiruokaa? Ei kai kukaan!
Kahvilla maustettu suklaakreemikakku
Juomasuosituksemme: Dow´s Colheita Single Year Released Tawny Port, Portugali 10,80 / 8 cl



MENU KVARTETTI
60 €
Alkuruokana makumatka Etelä-Ranskan pikkuisiin
kalastajakyliin kalakeiton siivittämänä
Eliten Bouillabaissea ja aiolia
Juomasuosituksemme: La Chablisienne Petit Chablis Vibrant
Bourgogne, Ranska 10,50 / 59
***
Pääruokana tarjoilemme kotimaisia syyskauden antimia
Hirviwallenberg ja lanttua kahdella tapaa sekä puolukkaa
Juomasuosituksemme: Barao de Vilar, Douro DOC Red, Portugali 9,30 / 54
***
Väliruokana ennen menun makeaa huipentumaa
Pala kotimaista juustoa, Eliten näkkileipää ja tyrnihilloketta
Juomasuosituksemme: Harveys Bristol Cream Sherry, Portugali 8,80 / 8 cl
***
Jälkiruokana iki-ihana ja klassikoksi luotu,
taiteilija Per Steniuksen maalauksesta tuttu
Flickan – Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa
Juomasuosituksemme: Corteccia Tombola, Italia 9,50 / 8 cl