À LA CARTE

Menut 4.9.2019 8.1.2020

* Voimassa 4.9.2019 – 8.1.2020
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.

Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 50 €
Pääruokana liha – 53 €
Hinta ilman alkuruokaa – 37 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 42 / 45 €

Maa-artisokkakeittoa, tofua ja sitruunaöljyä
Viinisuositus: La Louvière, Fontaine des Loups Viognier 2017, Ranska 9,70 / 55

•••

Hiillostettua taimenta, piparjuuri-perunapyrettä ja vesikrassi-voikastiketta
Viinisuositus: La Chablisienne Petit Chablis Vibrant, Ranska 10,30 / 59

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja 9,30 / 53

•••

Crème brûlée ja lakkaa
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 / 8 cl

Kasvismenu

42 €

Maa-artisokkakeittoa, tofua ja sitruunaöljyä
Viinisuositus: La Louvière, Fontaine des Loups Viognier 2017, Ranska 9,70 / 55

•••

Kurpitsaa ja emmervehnää, paistettuja tatteja ja lehtikaalia
Viinisuositus: Cave de Tain Première Note Marsanne, Ranska 8 / 45

•••

Porkkanakakkua, appelsiinisorbettia ja vaniljakreemiä
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90 (8 cl)

Syyskuun korttelimenu

* Voimassa 2.9. – 30.9.2019

Kylmäsavulohta, piparjuurikermaa ja fenkolia
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 / 58

•••

Paistettuaa sorsanrintaa, selleripyreetä ja calvadoskastiketta
Viinisuositus: Shelter Winery Lovely Lilly Pinot Noir, Saksa 9,30 / 55

•••

Uuniomenaa, kinuskia ja vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90

39 €


À la carte 4.9.2019 – 8.1.2020

* Voimassa 4.9.2019 – 8.1.2020
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä 6
Maa-artisokkakeittoa, tofua ja sitruunaöljyä  14
Tyrnigraavattua siikaa ja siianmätimoussea 16
Valkosipuli-persiljaetanoita 14
Härkätartar, tattimajoneesia ja pikkelöityä kantarellia 16

Klassikot

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” 14 / 18
Paistettuja silakoita, perunamuhennosta ja tillivoisulaa 19
Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita 29
Läskisoosi Eliten tapaan19
Vovan Vorschmack15 / 18

Pääruoat

Kurpitsaa ja emmervehnää, paistettuja herkkutatteja ja lehtikaalia 19
Hiillostettua taimenta, piparjuuri-perunapyrettä ja vesikrassi-voikastiketta 28
Paistettua kuhaa, kauden kasviksia ja hollandaisekastiketta 29
Jättikatkarapuja, fenkolirisottoa ja sitruuna-aiolia 29
Paistettua vasikanmaksaa, puikulaperunapyrettä ja konjakkipuolukoita 22
Poron paahtopaistia, tattikreemiä ja madeirakastiketta 32

Jälkiruoat

Crème Brûlée ja lakkaa 11
Rikkaat ritarit, mustikkahilloa ja kermavaahtoa 10
Porkkanakakkua, appelsiinisorbettia ja vaniljakreemiä 11
Flickan – tyttö seinältä, suklaamarkiisi, carameliamoussea ja päärynää 14
Kotimaisia juustoja ja omenahilloketta 12
Pala Peltolan Blue -juustoa ja lasillinen Graham´s Tawny -portviiniä 13
Jäätelöt/Sorbetit à 5

Lastenlista

11 v. ja nuoremmat

Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää 14
Eliten sianlihakastiketta, keitinperunaa 13
Lehtipihvi ja maustevoi, ranskalaiset perunat 15
Jäätelöt: Vanhan ajan vanilja-, mansikka- tai suklaajäätelö
Kastikevaihtoehtoina suklaa-, toffee- tai mansikkakastike
à 5

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.