À LA CARTE

Menut 15.5. – 3.9.2019

* Voimassa 15.5. – 3.9.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.

Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 50 €
Pääruokana liha – 53 €
Hinta ilman alkuruokaa – 37 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 42 / 45 €

Jokirapu-nieriätartar, kylmäsavustettua hauenmätiä ja vuolukermaa
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

•••

Paahdettua lohta, muhennettuja korvasieniä ja kauden kasviksia
Viinisuositus: Mâcon-Villages, Blason de Bourgogne, Ranska 9,70 (12 cl) / 55

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja mansikkaa
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 (8 cl)

Kasvismenu

Nokkospannukakkua, tofua, hernemajoneesia ja pikkelöityjä kasviksia
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

•••

Kukkakaalirisottoa emmervehnästä, portobelloa ja pikkelöityä tomaattia
Viinisuositus: Roero Arneis Vigne Sparse, Italia 11,40 (12 cl) / 63

•••

Raparperiposset, metsämansikkafluidia ja kauracrumblea
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

40 €

Heinäkuun korttelimenu

* Voimassa 1.7.-31.7.2019 

Nokkospannukakkua, tofua, hernemajoneesia ja pikkelöityjä kasviksia
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 / 58

•••

Grillattua flank steakia, bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita
Viinisuositus: Valpolicella, San Cassiano, Italia 9,30 / 55

•••

Kotimaisia mansikoita ja vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90

39 €

Elokuun korttelimenu

* Voimassa 1.8.-31.8.2019 

Toast Skagen jokiravuista
Viinisuositus: Sans Air Sauvignon Blanc, Ranska 8,50 / 48

•••

Hiillostettua merilohta ja kanttarellikastiketta
Viinisuositus: Petit Chablis Vibrant, Ranska 9,90 / 59

•••

Mustikkafinancier ja kuusenkerkkäjäätelöä
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90

39 €

À la carte 15.5.-3.9.2019

* Voimassa 15.5. – 3.9.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä6
Nokkospannukakkua, tofua, hernemajoneesia ja pikkelöityjä kasviksia14
Lämminsavusiikasalaattia ja tartarkastiketta15/21
Jokirapu-nieriätartar, kylmäsavustettua hauenmätiä ja vuolukermaa16
Valkosipuli-persiljaetanoita14
Savustettua poronkieltä, perunarieskaa, kuusenkerkkää ja piparjuuri-majoneesia16

Klassikot

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”14 / 18
Paistettuja muikkuja, perunamuhennosta ja tilli-voisulaa19
Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita29
Läskisoosi Eliten tapaan19
Vovan Vorschmack15 / 18

Pääruoat

Kukkakaalirisotto emmervehnästä, portobelloa ja pikkelöityä tomaattia19
Paistettua siikaa ”Kesäkeitto”27
Paahdettua lohta, muhennettuja korvasieniä ja kauden kasviksia26
Paistettuja kampasimpukoita, belugalinssejä ja hummerikastiketta29
Paistettua vasikanmaksaa, selleripyreetä ja konjakkipuolukoita22
Poroa kahdella tapaa, puikulaperunapyreetä ja katajanmarjakastiketta32

Jälkiruoat

Crème Brûlée ja mansikoita11
Raparperiposset, metsämansikkafluidia ja kauracrumblea10
Tiramisuparfait ja kahvisiirappia12
Flickan – maitosuklaamoussekakkua ja kirsikkasorbettia14
Kotimaisia juustoja ja mustaherukkahilloketta12
Pala Peltolan Blue -juustoa ja lasillinen Graham´s Tawny -portviiniä13
Jäätelöt/Sorbetità 5

Lastenlista

11 v. ja nuoremmat

Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää14
Eliten sianlihakastiketta, keitinperunaa13
Lehtipihvi ja maustevoi, ranskalaiset perunat15
Jäätelöt: Vanhan ajan vanilja-, mansikka- tai suklaajäätelö
Kastikevaihtoehtoina suklaa-, toffee- tai mansikkakastike
à 5

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.