Lounas

Lounas

Lounas 17. – 21.2.2020

klo 11.30-15.00

3 ruokalajia – 27 €
2 ruokalajia – 22 €
1 ruokalajia – 18 €

Hanhenmaksapateeta, mustaherukkahyytelöä ja kurkkua (8 €) 
Viinisuositus:
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, J.Calvet, Ranska 9,70 / 8 cl

*****

Kokonaisena paistettua siikaa, sitruuna-perunapyrettä ja tartarkastiketta (18 €) 
Viinisuositus:
La Chablisienne Petit Chablis Vibrant, Ranska 10,30 / 59

tai

Ylikypsää naudan poskea, tattikreemiä ja punajuurta (18 €)
Viinisuositus:
Pegasus, Mirko Sella (San Cassiano) & Viinitie, Veneto, Italia 9,80 / 55

*****
Kardemumma-pannacotta ja luumuhilloa (8 €)
Viinisuositus:
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 / 8 cl


Alkuruokia

Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä 6
Keitto paahdetusta kurpitsasta, dukkahia ja chiliöljyä14
Parmesan-valkosipulietanoita14

Pääruokia

Porkkana-ohrattoa, porkkanaa ja kuningasvinokasta 19
Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää 14 / 18
Paistettuja silakoita, tillivoisulaa19
Paahdettua lohta, kukkakaalipyreetä ja piparjuurivoita25
Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita 29
Läskisoosi Eliten tapaan 19
Vovan Vorschmack 15 / 18
Vasikanmaksaa, selleripyreetä, ryytinsinappikastiketta ja puolukkaa22

Jälkiruokia

Kurpitsakakkua, vaniljakreemiä ja omenasorbeeta12
Crème Brûlée ja lakkaa 11
Jäätelöt / sorbetit à 5

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.