Ohita navigaatio

RYHMÄMENUT

Ryhmämenut

9.9.2020-11.1.2021


TAITEILIJAMENU

Pääruokana kala   50 €
Pääruokana liha    53 €

Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä kantarellia ja omenaa

Viinisuositus: Huber Grüner Veltliner Terrassen,
Traisental DAC, Itävalta 52

***

Paahdettua taimenta, puikulaperunapyreetä, sitruunavoita ja vesikrassikastiketta

Viinisuositus: Petit Chablis Vibrant, La Chablisienne,
Burgundy, Ranska 59

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita

Viinisuositus: Coroa d´Ouro Tinto, Pocas Junior,
Douro, Portugali 55

***

Crème brûlée ja lakkaa

Viinisuositus: Rotgipfler Auslese, Johanneshof Reinisch,
Itävalta 11,30 / 8 cl

KASVISMENU
42 €


Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä kantarellia ja omenaa

Viinisuositus: Huber Grüner Veltliner Terrassen,
Traisental DAC, Itävalta 52

***

Herkkutattikreemiä, Belugalinssejä, paahdettua ruusukaalta ja tattimajoneesia

Viinisuositus: Colpasso Fiano,
Sisilia, Italia 42

***

Tuorejuustomoussea, mantelikakkua, puolukkasorbeeta ja kookoskinuskia

Viinisuositus: Sweet by Tokaj,
Unkari 9,90 (8 cl)

MENU ELITE  
40 €

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot Grigio,
Friuli-Venezia Giulia , Italia 49

***

Vovan Vorschmack perinteisillä lisukkeilla
Viinisuositus: Francisco Gomez Eco Red, DO Valencia, Espanja 44
Olutsuositus: Laitilan Kukko Pils 8,20

***

Tuorejuustomoussea, mantelikakkua, puolukkasorbeeta ja kookoskinuskia

Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90 (8 cl)

Ryhmiltä toivomme yhden yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteemme on kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä.