Ohita navigaatio

RYHMÄMENUT

Ryhmämenut

TAITEILIJAMENU; Pääruokana kala 48 € / 52 €


Keitto paahdetusta kurpitsasta, dukkahia ja chiliöljyä
Viinisuositus: Sans Air Sauvignon Blanc, Languedoc Roussillon, Ranska, 48

***

Paahdettua lohta, kukkakaalipyreetä ja piparjuurivoita
Viinisuositus: La Chablisienne Petit Chablis Vibrant, Ranska, 59
tai
Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja, 53

***

Crème brûlée ja lakkaa
Viinisuositus: Sweet by tokaj, Szent Tamás, Unkari 9,90 / 8 cl

KASVISMENU 42 €

Keitto paahdetusta kurpitsasta, dukkahia ja chiliöljyä
Viinisuositus: Sans Air Sauvignon Blanc, Languedoc Roussillon, Ranska, 48

***

Porkkana-ohrattoa, porkkanaa ja paistettua kuningasvinokasta
Viinisuositus: Grüner Veltliner Alte Setzen, Traisental DAC Reserve, Itävalta, 52

***

Kurpitsakakkua, vaniljakreemiä ja omenasorbeeta
Viinisuositus: : Sweet by tokaj, Szent Tamás, Unkari 9,90 / 8 cl

MENU ELITE 42 €

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot Grigio, Italia, 49

***

Vovan Vorschmack perinteisillä lisukkeilla
Viinisuositus: Zweigelt Kittel, Biohof Pratsch” Single Vineyard”, Itävalta, 61
Olutsuositus: Laitilan Kukko Pils 7,80

***

Rommilla maustettua ananasta, kookoskinuskia ja vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 / 8 cl

MUUSAN MENU 68 €

Eliten blini siianmädillä
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Alsace, Ranska 58

***

Viskillä liekitetty härän sisäfileepihvi, kuttucheddarilla maustettuaröstiperunaa ja viskillä maustettua kermakastiketta
Viinisuositus: Domaine de Valmengaux, Bordeaux, Ranska 67

***

Pala Peltolan Blue -juustoa & lasillinen Pocas Junior Ruby Portviiniä (4 cl)

***

Flickan – tyttö seinältä; suklaaganache, punajuurifluidia ja fenkolijäätelöä
Viinisuositus: Graham´s LVB Port   8,70 / 8 cl

Ryhmiltä toivomme yhden yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteemme on kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä.