MENUT

Ravintola Elite on todellinen klassikko myös ruokalistaltaan ja vaalimme resepteja, jotka ovat säilyneet listallamme jo vuosikymmenten ajan. Klassikkolistaltamme löytyvät mm. suurta suosiota nauttivat lohikeitto, Tauno Palon kermainen sipulipihvi ja perinteikäs läskisoosi. Klassikkoannosten lisäksi tarjoilemme kausittain vaihtuvia, sesonkien parhaita makuja. Alkuvuodesta menua täydentävät perinteiset blinit sekä liekitysviikot, jotka tuovat tunnelmaa talven kaamokseen.

Eliten sesonkimenut

Äitienpäivä 14.5.2023

Kattaukset klo 11.30 -14.00 ja 12.00 – 14.30 sekä 14.30 – 17.00 ja 15.00 -17.30

Lankalauantain pääsiäisbrunssi 8.4.2023

Pääsiäisbrunssi on oiva tapa viettää kiireettömiä pyhäpäiviä. Lankalauantaina 8.4. katamme Elitessä pääsiäisbrunssin. Brunssille on kaksi kattausta, klo 10.30–12.30 sekä klo 13.30–15.30. Brunssiin sisältyy tarjoilut alkuruokapöydästä, lämmin pääruoka pöytiin...

Liekkimenu 4.1.-14.3.2023

Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta. LIEKKIMENUPääruokana ravut 58 € tai liha 68 € Keitto paahdetusta...

Á la Carte menu vaihtuu 4.1.2023.

TAITEILIJAMENU  Pääruokana kala   55 € Pääruokana liha    56 € Keitto paahdetusta myskikurpitsasta ja labnehia Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57 *** Paahdettua turskaa,...

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*