Ryhmämenut
9.11 – 3.1.2024
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, red vermouth) | 12 € | |
Olgan Eliksiiri (Eliten Eliksiiriksikin kutsuttu) (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 12 € | |
Mika Waltari´s Crocodile Tail (Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma) | 12 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 16 / 88 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 57 € | |
Torresella Prosecco Extra Dry, Italy | 11 / 57 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8 / 42 € | |
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 56 € | |
Pääruokana liha | 56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
Savutomaattikeittoa ja piparjuurikreemiä | ||
Viinisuositus: Elite Art, Wine Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Kuhaa Mannerheimin tapaan | ||
Viinisuositus: Touraine Sauvignon La Perclaire, Marcel Martin, Loire, Ranska 9,50 / 52 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugali 10,90 / 58 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Itävalta 11 / 8 cl |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan) | ||
Savutomaattikeittoa ja piparjuurikreemiä | ||
Viinisuositus: Elite Art, Wine Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Savoijinkaalikääryleitä ja munakoisopyreetä | ||
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 36 € / hlö (norm.hinta 38 / 39 € /hlö) |
|
Vihreä salaatti, paahdettuja siemeniä ja talon vinaigrette | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Touraine Sauvignon La Perclaire, Marcel Martin, Loire, Ranska 9,50 / 52 | ||
Tai | ||
Vovan Vorschmack | ||
Viinisuositus: Sans Air GSM, Pierrick Harang, Lanquedoc-Roussillon, Ranska 7,20 / 40 | ||
*** | ||
Maitosuklaapannacotta ja karpalofluidia | ||
Viinisuositus: Burmester White Port 9 / 8 cl |
Menu quartet | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 72 € / hlö (listahinta 77 € /hlö) |
|
Perunarieskaa ja graavilohta | ||
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Kamptal, Itävalta 10,90 / 57 | ||
*** | ||
Chateaubriand, Madeira-kastiketta, valkosipuli-perunaterriiniä ja porkkanapyreetä | ||
Viinisuositus: Las Ninas Ella Cabernet Sauvignon, Colhagua, Chile 8,50 / 46 | ||
*** | ||
Pala juustoa, itsetehtyä kurpitsansiemenkeksiä ja porkkanahilloketta | ||
Viinisuositus: Tokaj Late Harvest Classic Cuvee, Unkari 10 / 8 cl | ||
*** | ||
Flickan – Tyttö seinältä Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Saksa 13 / 8 cl |




Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

Odotettu hyvän mielen Piparkakkutalokilpailu on taas täällä!
Joulukuussa Eliten ikkunasyvennykset täyttyvät taas piparintuoksuisilla luomuksilla piparkakkutalokilpailun myötä....

Rebecca Kupin näyttely Eliten baarigalleriassa
Marraskuussa saamme Eliten baarigalleriaan pienen kattauksen klassista ja modernia taidetta à la Rebecca Kupi. Rebecca...

Eliten joululounas 11.-21.12.2023
Vuoden kiireettömin juhla on pian täällä. Ja niin myös Eliten perinteinen joululounas. Kutsu koolle ystävät tai...

Emmi Nummelan Taidenäyttely ’Civitas’ 25.9.-31.10. Eliten Ikkunagalleriassa
Emmi Nummela on öljyvärimaalaamiseen sekä sivellintussipiirtämiseen erikoistunut itseoppinut taiteilija. Hän...

Brunssia ja Serpentin juhlaa 29.10.2023
Puhallinyhtye Serpentin juhlavuoden brunssikattauksessa kuullaan kattava läpileikkaus ja sovitus eri aikakauden...

Lounaalle eliteen
Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....
