Art goes Kapakka Elitessä 24.-26.8.2022

17.08.2022 | Tapahtumat

Art Goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta elokuun iltoihin jo vuodesta 1995. Kyseessä on 27. kerta kun tuore taide valloittaa yleisön Helsingin baareissa ja ravintoloissa – Elite on ollut tapahtumassa mukana alusta lähtien.

Tapahtuma tuo yhteen upeat taiteilijat, kaupungin mainiot ravintolat sekä arvostavan yleisön. Tule siis paikanpäälle fiilistelemään ja nauttimaan. 

Ohjelma Elitessä:

Keikat kestävät noin 1,5 h ja niihin on vapaa pääsy (paikkoja on rajoitetusta). Keikat pidetään sisällä, mutta sään salliessa esitykset siirtyvät terassille.

24.8 klo 19.30 / MINNA TUULIAINEN

Indieartisti ja laulaja-lauluntekijä Minna Tuuliainen esittää yhtyeensä kanssa maalailevaa pop/rock/folk-musiikkia, jossa kappaleiden hengittävät sovitukset kantavat runollisia suomenkielisiä tekstejä kivun, kaihon ja toivon läpi.

25.8. klo 20 / KUOROJEN KIERROS

26.8 klo 19.30 / DR. HELANDER & THIRD WARD
Tohtori Helanderin bluestrio lukeutuu alan suomalaiseen aateliin. Yhtyeen jäsenet omaavat kukin vuosikymmenien kokemuksen bluesin soittamisesta yhdessä ja erikseen. Bluesministeri Esa Kuloniemi tunnetaan mm. Honey B & T-Bonesin perustajajäsenenä. Rumpali Leevi Leppänen on tuttu lukemattomista huippukokoonpanoista. Dr. Helander, eli Ilkka Helander itse on yksi tämän hetken karismaattisimpia suomalaisia bluesartisteja, jonka karhea ääni, järeä olemus ja bluesin ytimeen poraava kitarointi ovat tehneet selvää jälkeä Suomessa ja maamme rajojen ulkopuolella.

Katso koko ohjelma osoitteesta: https://www.artgoeskapakka.fi

Ajankohtaista ja tapahtumia

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 15.10. klo 13–16. Tarjolla on maukasta...

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: