Eetu Kivisen ryijynäyttely baarigalleriassa 23.5-28.6.2022

23.05.2022 | Tapahtumat

Näyttely pohjautuu mustavalkoiseen maailmaan, jossa ryijyjen suunnittelija ja tekijä Eetu Kivinen toisinaan elää. Teokset pyrkivät tavoittamaan tyhjyyden ja selkeyden, joiden kautta ihminen pääsee tutkiskelemaan itseään. Kiviselle tärkeää on primitiivisyys, sillä hän uskoo, että ihmismieli on nykyäänkin yllättävän alkukantainen, mikä vain korostuu maailman mennessä yhä monimutkaisemmaksi. Teoksissaan hän haluaakin tavoitella olemisen puhtainta ja yksinkertaisinta muotoa.

Eetu Kivinen yhdistää ryijyissään perinteistä ja modernia. Hän ammentaa historiallisten ryijyjen hieman naivistisestakin kuvakielestä. Eetu Kivinen käyttää perinteistä ryijysolmua, jonka hän ompelee neulalla käsin pohjakankaaseen. Jokaista ryijymallia on olemassa vain ja ainoastaan yksi kappale. 

Eetu Kivinen on vuonna 1996 syntynyt Helsingissä asuva muotoilija, joka on kotoisin Kymenlaaksosta. Hän suhtautuu maailmaan filosofisesti ja matkustelee kirjojen ja dokumenttien kautta ympäri maailmaa. Eetu Kiviselle kulttuuri ja etenkin taide ja arkkitehtuuri ovat kaikki kaikessa ja iltaisin hän juo aina mustaa teetä tai olutta.

Ajankohtaista ja tapahtumia

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 15.10. klo 13–16. Tarjolla on maukasta...

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: