Kaarina Heleniuksen Salainen Puutarha -myyntinäyttely Elitessä 2.-31.5.

6.05.2023 | Tapahtumat

”Maalausteni aiheena on usein ihminen. Minua kiinnostaa liike ja erilaisten tunnetilojen kuvaaminen. Maalaan öljyvärein kankaalle ja tyylini on jotakin realistisen ja abstraktin väliltä. En osaa oikein määrittää tarkasti tyyliäni, koska pyrin hakemaan aika ajoin uusia ideoita ja lähtökohtia taiteeseeni. Myös viitteitä graffiteista sekä katutaiteesta on nähtävissä maalauksissani.

Tuoreimman teossarjassani ”Salainen Puutarha” inspiraationa on ollut muraalitaide, josta pidän erittäin paljon. Teokset ovat väreitään runsaita ja niissä on kuvattu ihmistä usein katsomassa suoraan kohti. Mukana on myös graafisia elementtejä. Joissakin maalauksissa on nähtävissä värivalumia ja tageja.

Salaisella puutarhalla viittaan tässä teossarjassani lähinnä mielen paikkaan tai jopa kongreettiseen paikkaan. Salaisella Puutarhalla haluan kuvata rajattomuutta. Paikka, jonne voi aina palata ajasta, paikasta tai kulttuurista riippumatta. Olipa se sitten kongreettinen tai kuvitteellinen paikka.”

Kaikki näyttelyn teokset ovat esillä ja myynnissä Elitessä 2.-31.5.

Kaarina Helenius on taidemaalari ja graafinen suunnittelija. Hänen ateljeensa sijaitsee Lapinlahden vanhassa sairaalassa. Heleniuksella on ollut lukuisia taidenäyttelyitä eri puolella Suomea.

Ajankohtaista ja tapahtumia

Loiri menu 24.5.-10.8.2023

Loiri menu 24.5.-10.8.2023

Tunnetun ja rakastetun taiteilijan, Vesa-Matti Loirin (1945-2022) elämäntyötä kunnioittaen, olemme tuoneet listalle...

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia; ma-ti klo 13 alkaen, ke-pe klo 12 alkaen. Tervetuloa!...

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: