Sydän Palaa Musiikille – tribuutti Pave Maijaselle 13.8.2022

2.08.2022 | Tapahtumat

Eliten 80-luvun teemakuukauden tapahtumiin kuuluvat ”Sydän palaa musiikille” -keikat ovat Kokkolasta lähtöisin olevan Liisa & Kundit kokoonpanon kunnianosoitus 80-luvulla soolouransa huipulla olleen Pave Maijasen muistolle.

Tiivis setti esitetään Elitessä kaksi kertaa lauantaina 13.8.2022 klo 15 ja klo 19 – sään salliessa vehreällä terassilla.

Pave Maijanen on nuoren laulajattaren, Liisa Inkisen, lapsuuden äänimaisemaa. Ensimmäisen kerran Liisa on ollut Paven keikalla jo lastenvaunuissa ja sittemmin Paven musiikki on tullut tutuksi kymmenilta erilaisilta keikoilta. Setti on koottu Helsingistä kotoisin olevan Liisan opinnäytekonserttiin Keski-Pohjanmaan konservatorioon alkuvuodesta 2022. Myös ”Kundit” ovat tänä vuonna Kokkolasta valmistuvia muusikoita.

Keikalla kuullaan läpileikkaus Paven uralta aina Royalsista alkaen. Osa sovituksista on kaivettu esiin Paven vanhoilta keikkatallenteilta, Liisan isän kellarin kätköistä löytyneiltä C-kaseteilta. Osa on bändin omia sovituksia, joissa on pyritty kunnioittamaan kappaleita ja niiden alkuperäistä esittäjää. Luvassa on hittipotpurin sijasta Liisaa itseään eniten sykähdyttäneet otokset Mestarin uran varrelta – tunteella ja suuren muusikon musiikillista antia kunnioittaen.

Paven viestikapula on siirtynyt eteenpäin, varmaan juuri niin kuin hän itse olisi toivonut – nuorille uransa alussa oleville muusikoille. ”

Ajankohtaista ja tapahtumia

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 15.10. klo 13–16. Tarjolla on maukasta...

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: