Ohita navigaatio

Eliten kesävinkit koko perheelle!

Eliten kesävinkit koko perheelle!

Kesä kukoistaa Helsingissä parasta aikaa! Lomalaisten päivät ovat täynnä aurinkoa ja hellettä. Me Elitessä kokosimme omat kesävinkit koko perheelle – kaikki tietysti kävelymatkan päässä Eliten herkuista. Etsi kesävinkit kartalta, nappaa talteen ja nauti päivästä Helsingissä!

 1. Uimastadion. Korkealla mäellä, Olympiastadionin kupeessa sijaitseva vuonna 1940 valmistunut maauimala kutsuu pulahtamaan.
 2. Helsingin kaupunginpuutarha talvipuutarhoineen on varsinainen salainen keidas Töölölahden pohjoispäässä. Yli 120 vuotta vanhassa puutarhassa on paljon ihasteltavaa ja näkymä muuttuu vuodenaikojen mukaan.
 3. Topeliuksen puisto on kaikkien rakastamien satujen isälle, Zacharias Topeliukselle omistettu puisto. Lasten on turvallista leikkiä ja pelata aidatulla kentällä.
 4. Linnanmäki. Dallatenkin pääsee nopsasti Lintsiltä Tölikän puistojen kautta Eliteen.
 5. Sibeliusmonumentti ja Sibeliuspuisto. Jean Sibeliuksen vehmas nimikkopuisto kera ylvään muistomerkin. Tiesitkös, että Sibeliuspuisto on lempinimeltään Sibbari?
 6. Töölönlahti. Töölönlahden ympäri kulkee suosittu kävelyreitti, jota on ihana kuljeskella hyvässä seurassa, ehkäpä kera jäätelötötterön.
 7. Hietsun uimaranta. Helsingin oma rantalomapaikka.

  Extra vinkkinä: Elitessä alkaa lasten ja nuorten kuvataiteilijoiden näyttelyt. Näyttelytilana toimii näyteikkunamme Eteläisen Hesperiankadun puolella. Ensimmäinen näyttely alkaa Ma 12.7.

  Tervetuloa!

Kartan taiteilija:
Giannetta Porta 
Olipahan taas Gigi
www.olipahantaas.fi