Parsa tekee kevään!
12.-25.5. Elitessä nautiskellaan parsaherkuista. Valkoisen tai vihreän parsan seuraksi lautasellesi voit valita klassista hollandaisekastiketta, herkullisia jokirapuja tai välimerellistä Serranokinkkua ja fetajuustokreemiä.
Valkoista tai vihreää parsaa – White or green asparagus
Hollandaisekastikkeella 16 € / 20 €
With Hollandaise sauce
Jokiravuilla 18 € / 24 €
With Crayfish
Serranokinkulla ja fetajuustokreemillä 19 € / 25 €
With Serrano ham and feta cheese creme
Parsan seuraksi suosittelemme
Sancerre Blanc, Stéphanie & Arnaud DEZAT Cellier des Marnes, Loire, France 14 / 84
Kuiva, raikkaan hapokas, hienostunut. Sauvignon Blanc
Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Lacheteau, Vin de France 9,50 / 57
Kuiva, hapokas, sitruksinen, yrttinen ja aromikas. Sauvignon Blanc
Elite Art Wine, Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11 / 66
Upea roseeseen vivahtava väri. Kuiva, mineraalinen ja sitruksinen. Pinot Gris