Ravintola Elite 90 vuotta

Eliten 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi haluamme kertoa sinulle Eliten tarinan vuosikymmen kerrallaan – alkaen hetkestä, jolloin ravintolan ovet aukesivat ensimmäisen kerran. Kuukausittain vaihtuva, aikansa suosikkiannoksiin perustuva nostalgiamenu, sekä ravintolassa järjestettävät tapahtumat vievät sinut keskelle Eliten värikästä historiaa. Lue lisää alta ja tervetuloa mukaan!

Eli te Nostalgiamenu 90-luku

Nostalgiamenu 2010-luvulta tähän päivään

Eliten 90-vuotista taivalta on muisteltu pitkin vuotta ja näiden muistojen kautta eletty uudelleen monet nostalgiset ja värikkäät hetket vuosien varrelta. Kuukausittain vaihtuva, aikansa suosikkiannoksiin pohjautuva nostalgiamenu on tarjonnut kurkistuksen Eliten historiaan makujen kautta vuosikymmen kerrallaan – aina 30-luvulta lähtien.

Jo 2010-luvun alussa ravintola täyttyi perheseurueiden viettäessä leppoisia sunnuntailounaita useamman sukupolven voimin. Elitestä tuli monelle paikka, jossa vaalittiin perinteitä vuosi toisensa jälkeen, niin arkena kuin juhlapyhinä – juhlittiin isänpäivää, nostettiin malja Itsenäisyyspäivän kunniaksi ja vietettiin monet ikimuistoiset pikkujoulut. Ja näin on vielä tänäkin päivänä. Eliten omanlaisensa tunnelma, talo täynnä tarinoita, tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen matkan menneeseen. Sillä vaikka maailmalla on aina niin kiire. Meillä ei.

[table “124” not found /]

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*