Ryhmämenut
| 8.1.-18.3.2025 |
| Aperitiiveja | ||
|---|---|---|
| Negroni (Gin, Campari, Red vermouth) | 13 € | |
| Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 13 € | |
| Eliten Royal | 14 € | |
| Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 17 / 98 € | |
| Perlage Sgájo Prosecco DOC Extra Dry, Italy | 11 / 64 € | |
| Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8,50 / 48 € | |
| Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
| Taiteilijamenu | ||
|---|---|---|
| Pääruokana kala | 56 € | |
| Pääruokana liha | 57 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
| Paahdettua paprikakeittoa ja pistouta | ||
| Viinisuositus: Elite Art Wine Pinot Gris, Pfalz, Saksa 11 / 66 | ||
| *** | ||
| Hiillostettua nieriää, fenkolia, savoijinkaalia ja hummerikastiketta | ||
| Viinisuositus: Viinisuositus:: Dr. L Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
| Tai | ||
| Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
| Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugal 11 / 66 | ||
| *** | ||
| Crème brûlée | ||
| Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
| Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
| Kasvismenu | 50 € | |
|---|---|---|
| (tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan) | ||
| Paahdettua paprikakeittoa ja pistouta | ||
| Viinisuositus: Elite Art Wine Pinot Gris, Pfalz, Saksa 11 / 66 | ||
| *** | ||
| Hasselbackan punajuuria, fetahummusta ja paahdettuja manteleita | ||
| Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11 / 66 | ||
| *** | ||
| Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
| Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
| Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
| Menu Trio | ||
|---|---|---|
| Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 36 € / hlö (norm.hinta 40 € / hlö) |
|
| Vihreä salaatti ja paahdettuja siemeniä | ||
| *** | ||
| Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
| Viinisuositus: Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
| Tai | ||
| Vovan Vorschmack | ||
| Viinisuositus - : Esporão Pé Tinto Alentejo, Portugal 7,70 / 46 | ||
| *** | ||
| Maitosuklaa-mantelikakkua ja vadelmaa | ||
| Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Saksa 13€ / 8 cl | ||
| Kahvi tai Tee 4€ / henkilö | ||
| Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. |
Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat
Aaron Siraisen taidenäyttely Elitessä marraskuun ajan
Aaron Sirainen (s.1999) valmistui Vapaasta taidekoulusta keväällä 2025.Hänen työskentelynsä keskiössä ovat väri, liike...
Eliten piparkakkutalokilpailu – ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä!
Joulukuussa Eliten ikkunasyvennykset täyttyvät taas sokerikuorrutetuista ja piparintuoksuisista...
Eliten joululounas 2025
Eliten jouluinen menu tarjoillaan pöytiin arkisin klo 16 saakka 9. – 19.12.2025 välisenä aikana.Kolmen ruokalajin...
Eliten tapahtumakalenteri
Elite on ainutlaatuinen suomalainen kulttuuri- ja taiteilijaravintola – elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone jo...
”Mie Maksan” Lallukan lammaspullat Eliten ruokalistalle juhlavuoden kunniaksi
Juho ja Maria Lallukan perustamassa Lallukan taiteilijakodissa, Eliten naapurissa, on vuosien aikana asunut yli...
