Ryhmämenut
19.3.-4.6.2025 |
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, Red vermouth) | 13 € | |
Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 12,5 € | |
Mika Waltarin inspiroima Krokotiilinpyrstö (Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma) | 13 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 17 / 98 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 64 € | |
Sgajo Prosecco DOC Extra Dry, Italy | 11 / 64 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8,50 / 48 € | |
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 57 € | |
Pääruokana liha | 56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
Toast Skagen käsinkuorituilla katkaravuilla ja siianmädillä | ||
Viinisuositus:Saumur Elegance, Domaine du Vieux Pressoir, Loire, Ranska 12 / 72 | ||
*** | ||
Hiillostettua siikaa, kantarellikermaa ja kauden kasviksia | ||
Viinisuositus:Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 10,90 / 65 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugal 11 / 66 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Burgenland, Itävalta 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
Tilattavissa myös vegaanisena | ||
Fenkolikeittoa ja sipuli-mallasmurua | ||
Viinisuositus: Perlage Pinot Grigio, Perlage, Veneto, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Perunagnoccheja, salviavoita ja grillattua savutofua | ||
Viinisuositus:Nicodemi Terrana Trebbiano 2023, Abruzzo, Italia 9,80 / 59 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 37 € / hlö (norm.hinta 40 € / hlö) |
|
Vihreä salaatti, greippi-vinaigrette ja paahdettuja siemeniä | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
Tai | ||
Vovan Vorschmack (sis. kala) | ||
Viinisuositus: Perlage Primitivo, Puglia, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Jogurttimoussea, mansikkaa ja pähkinäpraliinia | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö | ||
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. |



Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

Suosittu Open mic järjestetään Einon Leinon päivänä 6.7.
Sunnuntaina 6.7., Eino Leinon päivänä, järjestämme runoilija Harri Hertellin johdolla Open Mic -illan, jossa voit...

Sanna Svartsrömin taidenäyttely Elitessä 2.-29.6.2025
Sanna Svartström on Suomalainen kuvataiteilija (S.1993 Pyhäjärvi), joka käyttää päämedianaan vesiliukoisilla...

Eliten parsaviikot 12.-25.5.2025
Parsa tekee kevään! 12.-25.5. Elitessä nautiskellaan parsaherkuista. Valkoisen tai vihreän parsan seuraksi...

Papu Elena Haron Taidenäyttely ”Lumottu Flora ja Fauna” Elitessä 3.-30.5.2025
Papu Elena Haro on Katajanokan kotiateljeessaan työskentelevä helsinkiläinen kuvataiteilija, satukirjailija ja...

”Mie Maksan” Lallukan lammaspullat Eliten ruokalistalle juhlavuoden kunniaksi
Juho ja Maria Lallukan perustamassa Lallukan taiteilijakodissa, Eliten naapurissa, on vuosien aikana asunut yli...
