Ryhmämenut
19.3.-4.6.2025 |
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, Red vermouth) | 13 € | |
Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir (Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu) | 12,5 € | |
Mika Waltarin inspiroima Krokotiilinpyrstö (Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma) | 13 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 17 / 98 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 64 € | |
Sgajo Prosecco DOC Extra Dry, Italy | 11 / 64 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8,50 / 48 € | |
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma | 7,50 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 57 € | |
Pääruokana liha | 56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€) | |
Toast Skagen käsinkuorituilla katkaravuilla ja siianmädillä | ||
Viinisuositus:Saumur Elegance, Domaine du Vieux Pressoir, Loire, Ranska 12 / 72 | ||
*** | ||
Hiillostettua siikaa, kantarellikermaa ja kauden kasviksia | ||
Viinisuositus:Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 10,90 / 65 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugal 11 / 66 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Burgenland, Itävalta 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
Tilattavissa myös vegaanisena | ||
Fenkolikeittoa ja sipuli-mallasmurua | ||
Viinisuositus: Perlage Pinot Grigio, Perlage, Veneto, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Perunagnoccheja, salviavoita ja grillattua savutofua | ||
Viinisuositus:Nicodemi Terrana Trebbiano 2023, Abruzzo, Italia 9,80 / 59 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 13 / 8 cl | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 37 € / hlö (norm.hinta 40 € / hlö) |
|
Vihreä salaatti, greippi-vinaigrette ja paahdettuja siemeniä | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Dry Riesling, Dr. Loosen, Mosel, Germany 11 / 66 | ||
Tai | ||
Vovan Vorschmack (sis. kala) | ||
Viinisuositus: Perlage Primitivo, Puglia, Italia 8,20 / 49 | ||
*** | ||
Jogurttimoussea, mansikkaa ja pähkinäpraliinia | ||
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö | ||
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. |



Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

DJ Lord Fattyn keikat Eliten terassilla suvimaanantaisin
Tinkimättömästä laadustaan tunnettu, Helsingin pitkän linjan DJ-nimiin lukeutuva DJ Lord Fatty viihdyttää Eliten...

Juhani Perälän myyntinäyttely Ravintola Elitessä 1.-31.7.2025
Yhteydenotot: juhaniperala.art@gmail.com / +358503418051 / @juhaniperala_art

Suosittu Open mic -ilta Einon Leinon päivänä 6.7.
Sunnuntaina 6.7., Eino Leinon päivänä, järjestämme runoilija Harri Hertellin johdolla Open Mic -illan kauniilla...

”Mie Maksan” Lallukan lammaspullat Eliten ruokalistalle juhlavuoden kunniaksi
Juho ja Maria Lallukan perustamassa Lallukan taiteilijakodissa, Eliten naapurissa, on vuosien aikana asunut yli...
