Ryhmämenut
11.8 – 8.11.2023
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Negroni (Gin, Campari, sweet vermouth) | 12 € | |
Olga´s Elixir (Koskenkorva, cranberry liqueur, cranberry juice) | 12 € | |
Mika Waltari´s Crocodile Tail (Arctic bramble liqueur, rum, lemon and ginger beer) | 12 € | |
Taittinger Brut Reserva Champagne, France | 16 / 88 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain | 11 / 57 € | |
Torresella Prosecco Extra Dry, Italy | 11 / 57 € | |
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine | 8 / 42 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Pääruokana kala | 56 € | |
Pääruokana liha | 58 € | |
Maa-artisokkakeittoa ja sitruunaöljyä | ||
Wine recommendation: Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Hiillostettua taimenta, puikulaperunapyreetä ja rakuunavoikastiketta | ||
Wine recommendation: Dr.L Dry Riesling, Mosel, Germany 10,70 / 56 | ||
Tai | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | ||
Wine recommendation: Pinot noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Crème brûlée | ||
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl |
Kasvismenu | 50 € | |
---|---|---|
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan) | ||
Maa-artisokkakeittoa ja sitruunaöljyä | ||
Wine recommendation: Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62 | ||
*** | ||
Punajuuririsottoa, paahdettua vuohenjuustoa ja pikkelöityjä kantarelleja | ||
Wine recommendation: Lunatio Lugana, Masi, Veneto, Italy 13 / 72 | ||
*** | ||
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta) | ||
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 42 € / hlö (listahinta 46 € /hlö) |
|
Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä | ||
*** | ||
Wallenberginpihvi karitsasta, peruna-hernepyreetä ja tummaa kuusenkerkkäkastiketta | ||
Wine recommendation: Les Six AOP Cotes du Rhone Villages Cairanne, Rhone, France 13,20 / 76 | ||
*** | ||
Puolukkapannacotta ja paahdettua valkosuklaata | ||
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl |
Menu quartet | ||
---|---|---|
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle | 67 € / hlö (listahinta 72 € /hlö) |
|
Riimilihaa naudan marmorifileestä, pihlajanmarjaa ja herkkutattikreemiä | ||
Wine recommendation: Vini dei Cardinali Valpolicella Classico Ripasso Superiore, Bosco Viticultori, Veneto, Italy 11 / 60 | ||
*** | ||
Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalikreemiä ja rapukastiketta | ||
Wine recommendation: Pouilly-Fumé Franck Millet, Loire, France 12,50 / 68 | ||
*** | ||
Pala juustoa, itsetehtyä näkkileipää ja omenahilloketta | ||
Wine recommendation: Tokaj Late Harvest Classic Cuvee, Hungary 6 / 6 cl | ||
*** | ||
Flickan – Tyttö seinältä Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa | ||
Wine recommendation: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Germany 13 / 8cl |




Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

Perinteiset hirvipeijaiset 14.10.2023
Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 14.10. klo 13–15. Tarjolla on maukasta...

Isänpäivä 12.11.2023
Isänpäivää juhlistamme tänä vuonna kahden kattauksen voimin klo 12-14 sekä klo 15-17. Tarjolla on isänpäivämenu sekä...

Brunssia ja Serpentin juhlaa 29.10.2023
Serpentin 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, tämä upea puhallinyhtye ja Elite päättivät yhdistää voimansa ja järjestää...

Brunssia ja Serpentin juhlaa 29.10.2023
Puhallinyhtye Serpentin juhlavuoden brunssikattauksessa kuullaan kattava läpileikkaus ja sovitus eri aikakauden...

Lounaalle eliteen
Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....
