Ryhmämenut
Aperitiiveja | ||
---|---|---|
Taittinger Brut Reserva Champange, Ranska | 16 / 88 € | |
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Espanja | 11 / 57 € | |
Torrasella Prosecco DOC Extra Dry | 11 / 57 € | |
Alkoholiton kuohuviini | 8 / 42 € | |
Crodino 0,5 % Italialainen matala-alkoholinen aperitiivi | 7 € |
Taiteilijamenu | ||
---|---|---|
Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä omenaa ja friteerattua maa-artisokkaa | ||
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57 | ||
*** | ||
Hiillostettua nieriää, sitruuna-perunapyrettä ja merirapukastiketta | 55 € | |
Viinisuositus: Dr.L Dry Riesling, Saksa 10,70 / 55 | ||
TAI | ||
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita | 56 € | |
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Portugali 11,60 / 62 | ||
*** | ||
Eliten ikiklassikko - Crème brûlée | ||
Viinisuositus: Chateau Tirecul Les Pins, Ranska 13 / 8 cl |
Kasvismenu | 48 € | |
---|---|---|
Tilattavissa myös vegaanisena | ||
Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä omenaa ja friteerattua maa-artisokkaa | ||
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57 | ||
*** | ||
Paprika-perunahelmiä, burrataa ja balsamico-herkkusieniä | ||
Viinisuositus: Fontanafredda Piemonte Barbera Organic, Italia 10,90 / 56 | ||
*** | ||
Kookos-lime posset, marenkia ja mustaherukkaa | ||
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl |
Menu Trio | ||
---|---|---|
Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä | ||
*** | ||
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki” | ||
Viinisuositus: Pinot Noir Rose, Arthur Metz, Alsace, Ranska 53 | ||
*** | ||
Kookos-lime posset, marenkia ja mustaherukkaa | ||
Viinisuosituksemme: Nittnaus Beerenauslese Rose, Itävalta 11 / 8 cl | ||
36 € / hlö tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle (norm.hinta 39 € /hlö) |
Menu Muusa | 67 € | |
---|---|---|
Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä omenaa ja friteerattua maa-artisokkaa | ||
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 57 | ||
*** | ||
Eliten pippuripihvi sisäfileestä ja perunakrokettia | ||
Viinisuositus: Norton Altura Malbec, Bodega Norton, Valle de Uco, Argentiina 61 | ||
*** | ||
Caramelia-suklaamarkiisia, appelsiinisorbet ja mascarponea | ||
Viinisuositus: Chateau Tirecul Les Pins, La Graviere, Monbazillac, Ranska 13,00 / 8 cl |




Liity Elite-klubiin!
Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.
Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!
Ajankohtaiset & tapahtumat

Äitienpäivä 14.5.2023
Kattaukset klo 11.30 -14.00 ja 12.00 – 14.30 sekä 14.30 – 17.00 ja 15.00 -17.30

Lankalauantain pääsiäisbrunssi 8.4.2023
Pääsiäisbrunssi on oiva tapa viettää kiireettömiä pyhäpäiviä. Lankalauantaina 8.4. katamme Elitessä pääsiäisbrunssin....

Elite Open Mic 21.2. ja 21.3.
Elite kutsuu yhdessä runoilija Harri Hertellin kanssa kaikkia lyyrisiä mieliä mukaan sanailemaan Eliten open mic...

Liekkimenu 4.1.-14.3.2023
Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset...

Á la Carte menu vaihtuu 4.1.2023.
TAITEILIJAMENU Pääruokana kala 55 € Pääruokana liha 56 € Keitto...

Lounaalle eliteen
Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia; ma-ti klo 13 alkaen, ke-pe klo 12 alkaen. Tervetuloa!...
