Ryhmämenut

11.8 – 8.11.2023

Aperitiiveja
Negroni
(Gin, Campari, sweet vermouth)
12 €
Olga´s Elixir
(Koskenkorva, cranberry liqueur, cranberry juice)
12 €
Mika Waltari´s Crocodile Tail
(Arctic bramble liqueur, rum, lemon and ginger beer)
12 €
Taittinger Brut Reserva Champagne, France 16 / 88 €
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain 11 / 57 €
Torresella Prosecco Extra Dry, Italy 11 / 57 €
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine 8 / 42 €
Taiteilijamenu
Pääruokana kala56 €
Pääruokana liha58 €
Maa-artisokkakeittoa ja sitruunaöljyä
Wine recommendation: Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62
***
Hiillostettua taimenta, puikulaperunapyreetä ja rakuunavoikastiketta
Wine recommendation: Dr.L Dry Riesling, Mosel, Germany 10,70 / 56
Tai
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita
Wine recommendation: Pinot noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62
***
Crème brûlée
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl
Kasvismenu 50 €
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan)
Maa-artisokkakeittoa ja sitruunaöljyä
Wine recommendation: Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Germany 11,20 / 62
***
Punajuuririsottoa, paahdettua vuohenjuustoa ja pikkelöityjä kantarelleja
Wine recommendation: Lunatio Lugana, Masi, Veneto, Italy 13 / 72
***
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta)
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl
Menu Trio
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle 42 € / hlö
(listahinta 46 € /hlö)
Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
***
Wallenberginpihvi karitsasta, peruna-hernepyreetä ja tummaa kuusenkerkkäkastiketta
Wine recommendation: Les Six AOP Cotes du Rhone Villages Cairanne, Rhone, France 13,20 / 76
***
Puolukkapannacotta ja paahdettua valkosuklaata
Wine recommendation: Nittnaus Beerenauslese Rose, Austria 11 / 8 cl
Menu quartet
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle67 € / hlö
(listahinta 72 € /hlö)
Riimilihaa naudan marmorifileestä, pihlajanmarjaa ja herkkutattikreemiä
Wine recommendation: Vini dei Cardinali Valpolicella Classico Ripasso Superiore,
Bosco Viticultori, Veneto, Italy 11 / 60
***
Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalikreemiä ja rapukastiketta
Wine recommendation: Pouilly-Fumé Franck Millet, Loire, France 12,50 / 68
***
Pala juustoa, itsetehtyä näkkileipää ja omenahilloketta
Wine recommendation: Tokaj Late Harvest Classic Cuvee, Hungary 6 / 6 cl
***
Flickan – Tyttö seinältä
Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa
Wine recommendation: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Germany 13 / 8cl

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaiset & tapahtumat

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$