Ryhmämenut

19.3.-4.6.2024
Aperitiiveja
Negroni
(Gin, Campari, Red vermouth)
12 €
Olgan Eliksiiri - Olga's Elixir
(Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu)
12 €
Krokotiilinpyrstö - Mika Waltari´s Crocodile Tail
(Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma)
13 €
Taittinger Brut Reserva Champagne, France 17 / 90 €
Paul-Marie Bertrand Champagne Rosé Brut, France 15,50 / 88 €
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain 11 / 59 €
Torresella Prosecco Extra Dry, Italy 11 / 59 €
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine 8,20 / 44 €
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma7,50 €
Taiteilijamenu
Pääruokana kala55 €
Pääruokana liha56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€)
Vuohenjuustosalaattia, granaattiomenaa ja mallasleipäkrutonkeja
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Lachetau, France 9,50 / 52
***
Hiillostettua taimenta, parsaa, varhaisperunaa ja sitruunaista valkoviinivoikastiketta
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker,
Pfalz, Germany 11,50 / 65
Tai
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugali 10,90 / 59
***
Crème brûlée
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 12 / 8 cl
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö
Kasvismenu 50 €
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan)
Parsatartaletti, versosalaattia ja pekaanipähkinää
Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Kamptal, Austria 10,90 / 59
***
Paahdettua kukkakaalia, siemeniä, hummusta ja lehtikaalipestoa
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,50 / 65
***
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta)
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Germany 12 / 8 cl
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö
Menu Trio
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle 36 € / hlö
(norm.hinta 40 € / hlö)
Vihreä salaatti ja paahdettuja siemeniä
***
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Moillard Petit Chablis, Bourgogne, France 11,20 / 59
Tai
Vovan Vorschmack
Viinisuositus - Wine recommendation: : El Paso Tempranillo Shiraz, La Mancha, Espanja 8 / 44
***
Crème Brûlée
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Saksa 12 / 8 cl
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö
Menu quartet
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle68 € / hlö
(listahinta 73 € /hlö)
Lohipastramia, inkiväärillä maustettua kurkkua ja limettituorejuustoa
Viinisuositus: Pouilly Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 13 / 68
***
Vasikan entrecote A’la Oskar (parsaa, katkarapuja ja choronkastiketta)
Viinisuositus: Bottega Amarone Valpolicella, Veneto, Italia 17 / 92
***
Pala juustoa, itsetehtyä kurpitsansiemenkeksiä ja omena-timjamihilloketta
Viinisuositus: Tokaj Late Harvest Classic Cuvee, Unkari 10 / 8 cl
***
Flickan – Tyttö seinältä
Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Saksa 12 / 8 cl
Kahvi tai Tee 4€ / henkilö

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaiset & tapahtumat

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$