Ryhmämenut

9.11 – 3.1.2024

Aperitiiveja
Negroni
(Gin, Campari, red vermouth)
12 €
Olgan Eliksiiri (Eliten Eliksiiriksikin kutsuttu)
(Koskenkorva, karpalolikööri, karpalomehu)
12 €
Mika Waltari´s Crocodile Tail
(Mesimarjalikööri, vaalea rommi, sitruuna ja inkiväärijuoma)
12 €
Taittinger Brut Reserva Champagne, France 16 / 88 €
Flors Blanques Cava Reserva Brut, Spain 11 / 57 €
Torresella Prosecco Extra Dry, Italy 11 / 57 €
Alkoholiton kuohujuoma - Non alcoholic sparkling wine 8 / 42 €
Crodino 0,5 % – Italialainen yrteillä maustettu hedelmäjuoma7,50 €
Taiteilijamenu
Pääruokana kala55 €
Pääruokana liha56 € (pihvin vaihtaminen sisäfileeseen +8€)
Paahteista porkkanakeittoa ja rakuunakermaa
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62
***
Hiillostettua nieriää, puikulaperunapyreetä, pikkelöityä fenkolia ja simpukkakastiketta
Viinisuositus: Saumur Elegance, Domaine du Vieux Pressoir, Loire, Ranska 11,20 / 62
Tai
Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Falua, Tejo, Portugali 10,90 / 58
***
Crème brûlée
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Itävalta 11 / 8 cl
Kasvismenu 48 €
(tilattavissa myös vegaanisena - available also as vegan)
Paahteista porkkanakeittoa ja rakuunakermaa
Viinisuositus: Elite Art, Wine Pinot Noir, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62
***
Linsseillä täytetty Vol-Au-Vent, maa-artisokkakreemiä ja friteerattua lehtikaalia
Viinisuositus: Elite Art Wine, Pinot Gris, Weingut Friedrich Becker, Pfalz, Saksa 11,20 / 62
***
Crème brûlée (vegaaninen versio kookoskermasta)
Viinisuositus: Nittnaus Beerenauslese Rose, Itävalta 11 / 8 cl
Menu Trio
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle 36 € / hlö
(norm.hinta 38 / 39 € /hlö)
Vihreä salaatti ja paahdettuja siemeniä
***
Lohikeittoa ja paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Viinisuositus: Touraine Sauvignon La Perclaire, Marcel Martin, Loire, Ranska 9,50 / 52
Tai
Vovan Vorschmack
Viinisuositus: Sans Air GSM, Pierrick Harang, Lanquedoc-Roussillon, Ranska 7,20 / 40
***
Juustokakkuleivos, persimonia ja kookosta
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Saksa 13 / 8 cl
Menu quartet
Tilattuna yhtenäisenä menuna ennakkoon yli 6 henkilön ryhmälle72 € / hlö
(listahinta 77 € /hlö)
Perunarieska, vuohenjuustovaahtoa ja pikkelöityä porkkanaa
Viinisuositus: Pouilly Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 12,50 / 68
***
Chateaubriand, maalaisranskanperunoita ja pippuri-konjakkikastiketta
Viinisuositus: Bottega Amarone Valpolicella, Veneto, Italia 17 / 92
***
Pala juustoa, itsetehtyä kurpitsansiemenkeksiä ja porkkanahilloketta
Viinisuositus: Tokaj Late Harvest Classic Cuvee, Unkari 10 / 8 cl
***
Flickan – Tyttö seinältä
Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Rheinhessen, Saksa 13 / 8 cl

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaiset & tapahtumat

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$