TULEN LIEKKINÄ SAAVUIT KERRAN – Eliten liekitysviikkojen suositusmenu 4.1.-18.3.2024

Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta.

MENUN HINTA:

Chateaubriand pääruokana 62 €

Jättiravun pyrstöt pääruokana 56 €

LIEKITYSMENU

Perunarieska, vuohenjuustovaahtoa ja pikkelöityä porkkanaa

Viinisuositus: Pouilly Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 12,50 / 68

***

Konjakilla liekitetty chateaubriand, maalaisranskanperunoita ja
konjakkipippurikastiketta

Viinisuositus: Apothic Inferno, Apothic Wines, Kalifornia, Yhdysvallat 11,20 / 62

tai

Calvadoksella liekitettyjä jättiravunpyrstöjä ja mantelirisottoa

Viinisuositus: Dr. L Dry Riesling, Mosel, Saksa 10,70 / 56

***

Rommilla liekitettyä melonia, valkosuklaamoussea ja punaherukkaa

Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Saksa 13 / 8 cl

.

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaista ja tapahtumia

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$