Näin keskellä sydäntalvea Elitessä nähdään näyttäviä liekitys-show´ita, kun valikoidut à la carte -listan annokset saavat loppusilauksen flambeerauskäsittelyssä, joka tuo ruokaan upeaa aromikkuutta.
MENUN HINTA:
Chateaubriand pääruokana 62 €
Jättiravun pyrstöt pääruokana 56 €
LIEKITYSMENU
Perunarieska, vuohenjuustovaahtoa ja pikkelöityä porkkanaa
Viinisuositus: Pouilly Fumé, Franck Millet, Loire, Ranska 12,50 / 68
***
Konjakilla liekitetty chateaubriand, maalaisranskanperunoita ja
konjakkipippurikastiketta
Viinisuositus: Apothic Inferno, Apothic Wines, Kalifornia, Yhdysvallat 11,20 / 62
tai
Calvadoksella liekitettyjä jättiravunpyrstöjä ja mantelirisottoa
Viinisuositus: Dr. L Dry Riesling, Mosel, Saksa 10,70 / 56
***
Rommilla liekitettyä melonia, valkosuklaamoussea ja punaherukkaa
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio Lorenz, Saksa 13 / 8 cl