Katriina Vornasen ”Kukkia ja naisia” taidenäyttely Elitessä 29.4.-31.5.2024

24.04.2024 | Arkisto, Tapahtumat

Katriina Vornanen on helsinkiläinen muotoilija ja kuvataiteilija. Hänen keramiikkateoksensa ja maalauksensa leikittelevät rohkeasti muodon ja värin yhdistelmillä, luoden lumoavia visuaalisia tarinoita, jotka kutsuvat katsojan matkalle mielikuvituksen maailmaan. Vornasen tyyliä leimaa naisellinen eleganssi, mystinen tunnelma ja runsaat, värikkäät yksityiskohdat.

”Inspiraationi saan ympäröivistä sielunmaisemista, ajankohtaisista aiheista sekä omista kokemuksistani. Minua kiehtovat mystiikka, omat juureni, naiseus sekä lukuisat mielenkiintoiset ilmiöt. Teoksissani tyypillistä onkin naisellisuus, naisfiguurit, runsas värimaailma sekä materiaalien ja tekniikoiden yhdistäminen.

Haluan teoksillani ilmentää erilaisia tunnetiloja itseironiasta kepeään hilpeyteen sekä vastakkainasetteluna mystiseen kaihoon ja eleettömyyteen. On tarkoituksenmukaista jättää katsojalle vapaus teosten tulkintaan, jolloin jokainen voi löytää teoksistani oman merkityksellisyyden.”

Kukkia ja naisia -näyttely kutsuu katsojansa uppoutumaan keväiseen lumoavaan tunnelmaan. Teokset esillä Elitessä 29.4.-31.5.2024.

Ajankohtaista ja tapahtumia

Lounaalle eliteen

Lounaalle eliteen

Elitessä nautitaan lounasaikaan À la carte -listan annoksia arkisin klo 12 alkaen ja viikonloppuisin klo 13 eteenpäin....

#
$

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi: