Menut 15.5. – 3.9.2019

* Voimassa 15.5. – 3.9.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso juhannuksen ja muut poikkeukset.


Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 50 €
Pääruokana liha – 53 €
Hinta ilman alkuruokaa – 37 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 42 / 45 €

Jokirapu-nieriätartar, kylmäsavustettua hauenmätiä ja vuolukermaa
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

•••

Paahdettua lohta, muhennettuja korvasieniä ja kauden kasviksia
Viinisuositus: Mâcon-Villages, Blason de Bourgogne, Ranska 9,70 (12 cl) / 55

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja mansikkaa
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 (8 cl)

   

Kasvismenu

Nokkospannukakkua, siianmätiä ja vuolukermaa
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

•••

Kukkakaalirisottoa emmervehnästä, portobelloa ja pikkelöityä tomaattia
Viinisuositus: Roero Arneis Vigne Sparse, Italia 11,40 (12 cl) / 63

•••

Raparperiposset, metsämansikkafluidia ja kauracrumblea
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

40 €

 

Kesäkuun korttelimenu

* Voimassa 3.6.-30.6.2019 

Crème Ninon, kylmäsavulohta ja sitruunajogurttia
Viinisuositus: Taittinger Brut Reserve, Ranska 13,50 (12 cl) / 81

•••

Karitsanpaahtopaistia, varhaiskaalia ja tillinsiemenkastiketta
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Raparperia ja valkosuklaata
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

39 €

 

À la carte 15.5.-3.9.2019

* Voimassa 15.5. – 3.9.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso juhannuksen ja muut poikkeukset.

 

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.