Menut 1.4. – 14.5.2019

* Voimassa 1.4. – 14.5.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Ei voimassa vappuna 1.5. ja äitienpäivänä 12.5. Katso muut poikkeukset.


Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 50 €
Pääruokana liha – 52 €
Hinta ilman alkuruokaa – 39 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 42 / 43 €

Maa-artisokkakeittoa, limettikermaa ja tattiöljyä
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot Grigio, Italia 8,70 (12 cl) / 49

•••

Kuhaa Mannerheimin tapaan
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Generación 76 Organic Tempranillo, Espanja 9,30 / 53

•••

Crème brûlée ja lakkoja
Viinisuositus: Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 (8 cl)

   

Kasvismenu

Maa-artisokkakeittoa, limettikermaa ja tattiöljyä
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot grigio, italia 8,70 (12 cl) / 49

•••

Härkäpapukroketteja, paahdettua kurpitsapyreetä ja salsa verdeä
Viinisuositus: Sans Air GSM, Ranska 8,70 / 49

•••

Suklaacrémeux, aprikoosifluidia ja marenkia
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

40 €

 

Huhtikuun korttelimenu

* Voimassa 1.4.-29.4.2019

Vuohenjuustomoussea, paahdettua kurpitsaa ja kurpitsakreemiä
Viinisuositus: Sans Air Sauvignon Blanc, Ranska 8,50 / 48

•••

Katkaravuilla täytettyä siikaa, ruohosipuli-perunapyreetä ja rapukastiketta
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 / 58

•••

Sitruunapiirasta ja seljankukalla maustettua rahkaa
Viinisuositus: Rotgipfler Auslese, Itävalta 11,30 / 8 cl

39 €

 

À la carte 1.4.-14.5.2019

* Voimassa 1.4. – 14.5.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Ei voimassa vappuna 1.5. ja äitienpäivänä 12.5. Katso muut poikkeukset.

 

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.