Menut

* Voimassa 5.9.2018 – 2.1.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen (3.-20.12. klo 17 alkaen) ja viikonloppuisin koko päivän

Menut eivät ole voimassa 6.12., jolloin saatavilla on Itsenäisyyspäivän menu.
Katso kaikki poikkeukset.


Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 49 €
Pääruokana liha – 51 €
Hinta ilman alkuruokaa – 38 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 40 / 42 €

Kurpitsakeittoa, pikkelöityä retikkaa ja sinapinsiemeniä
Viinisuositus: Macon-Villages, Ranska 9,50 / 54

•••

Paahdettua taimenta, puikulaperunapyreetä ja piparjuurivoita
Viinisuositus: Meyer-Fonné Riesling, Meyer-Fonné, Alsace 10,20 / 58

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja lakkoja
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio, Saksa 10,90 (8 cl)

   

Kasvismenu

Kurpitsakeittoa, pikkelöityä retikkaa ja sinapinsiemeniä
Viinisuositus: Macon-Villages, Ranska 9,50 / 54

•••

Kasviskaalikääryleitä, herkkutattikreemiä ja lehtikaalia
Viinisuositus: Domaine de Serame Syrah, Ranska 8,70 / 49

•••

Tyrniposset, maitosuklaata ja mallasta
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90 (8 cl)

40 €

 

Marraskuun korttelimenu

* Voimassa 1.11.-2.12.2018

Lohipateeta, pikkelöityjä suppilovahveroita ja piimäkastiketta
Viinisuositus: Macon-Villages, Ranska 9,50 / 54

***

Hirvenlihapullia, juurespyreetä ja jaloviina-kermakastiketta
Viinisuositus: San Cassiano Valpolicella, Italia 9,30 / 53

 ***

Glögipäärynää ja sinihomejuustoa
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 / 8cl

Menu 39 €

 

À la carte

* Voimassa 5.9.2018 – 2.1.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen (3.-20.12. klo 17 alkaen) ja viikonloppuisin koko päivän

À la carte ei ole voimassa 6.12., jolloin saatavilla on Itsenäisyyspäivän menu.
Katso kaikki poikkeukset.

 

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.