Menut

* Voimassa 16.5.2018 – 4.9.2018

Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 51 €
Pääruokana liha – 52 €
Hinta ilman alkuruokaa – 39 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 43 / 44 €

Caesarsalaattia, kylmäsavulohta ja jokirapuja
Viinisuositus: Sans Air Sauvignon Blanc, Ranska 8,50 / 48

•••

Hiillostettua siikaa, hernepyreetä ja beurre noisette
Viinisuositus: Meyer-Fonné Riesling, Meyer-Fonné, Alsace 10,20 / 58

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja cointreaulla maustettuja mansikoita
Viinisuositus: Laurentiuslay Auslese, Saksa 10,70 (8 cl)

   

Kasvismenu

Kotijuusto-mansikkasalaattia ja rosmariinivinaigrettea
Viinisuositus: Deusa Nai Albariño, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Kukkakaalifarratto, paahdettua sipulia ja portobelloa
Viinisuositus: Mâcon-Villages, Ranska 9,50 (12 cl) / 54

•••

Raparperitartaletti, jogurttimoussea ja mansikkasiirappia
Viinisuositus: Laurentiuslay Auslese, Saksa 10,70 (8 cl)

41 €

 

Heinäkuun korttelimenu

* Voimassa 2.7.-31.7.2018

Lämminsavusiikamoussea ja pikkelöityä kurkkua
Viinisuositus: Mâcon-Villages, Ranska 9,50 / 54

***

Grillattu flank steak, rosmariiniperunaa ja vuohenjuustokreemiä
Viinisuositus: San Cassiano Valpolicella, Italia 9,30 / 53

 ***

Raparperijäätelöä ja kotimaisia mansikoita
Viinisuositus: Laurentiuslay Auslese, Saksa 10,70 / 8cl

Menu 39 €

 

À la carte

* Voimassa 16.5.2018 – 4.9.2018
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.