Menut

Taiteilijamenu

* Voimassa 1.3. – 16.5.2017

Pääruokana kala   48 €
Pääruokana liha    51 €

Lohi-jokirapugalantiini, fenkolia ja rouillea
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Hiillostettua taimenta, punajuurta ja sardellivoita
Viinisuositus: Joseph Pfister Réserve Riesling, Ranska 9,30 / 53

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: T´Air D´Oc Syrah, Ranska 8,50 / 48

•••

Crème brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta    9,90 / 8 cl

 

Maaliskuun korttelimenu

* Voimassa 1.3 – 31.3.2017

Vuohenjuustomoussea ja päärynä-vuonankaalisalaattia
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Paahdettua ankanrintaa, sydänsalaattia, ohraa ja tummaa kirsikkakastiketta
Viinisuositus: Fontanafredda Briccotondo Barbera, Italia 9,30 / 53

•••

Porkkana-Financier, tuorejuustovaahtoa ja appelsiinisorbettia
Viinisuositus:  Chateau Pierre-Bise Coteaux du Layon Rocheforte, Ranska 8,60 (8 cl)

39 €

 

Elite 85 menu

* Voimassa 1.4 – 30.4.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Napuella graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta

•••

Pelle Jantzon Toast

•••

Tournedos Rossini

•••

Vadelma-valkosuklaa Pavlova

58 €

 

À la carte

* Voimassa 1.3. – 16.5.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Lastenlista

* Voimassa 1.3. – 16.5.2017
12 v. ja nuoremmat

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta.