Menut

Taiteilijamenu

* Voimassa 1.3. – 15.5.2017

Pääruokana kala   48 €
Pääruokana liha    51 €

Lohi-jokirapugalantiini, fenkolia ja rouillea
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Hiillostettua taimenta, punajuurta ja sardellivoita
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 9,50 / 54

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9 / 51

•••

Crème brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta    9,90 / 8 cl

 

Elite 85″ menu

* Voimassa 1.4 – 30.4.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Napuella graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta

•••

Pelle Jantzon Toast

•••

Tournedos Rossini

•••

Vadelma-valkosuklaa Pavlova

58 €

 

À la carte

* Voimassa 1.3. – 15.5.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

Lastenlista

* Voimassa 1.3. – 16.5.2017
12 v. ja nuoremmat

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta.