Menut

* Voimassa 4.1. – 28.2.2017
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

 

Taiteilijamenu

Pääruokana kala   48 €
Pääruokana liha    51 €

Lohi-jokirapugalantiini, fenkolia ja rouillea
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Hiillostettua taimenta, punajuurta ja sardellivoita
Viinisuositus: Joseph Pfister Réserve Riesling, Ranska 9,30 / 53

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi ja paistettuja perunoita
Viinisuositus: T´Air D´Oc Syrah, Ranska 8,50 / 48

•••

Crème brûlée
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta    9,90 / 8 cl

 

Helmikuun korttelimenu

* Voimassa 1.2 – 28.2.2017

Rosépippurilla graavattua siikaa, piparjuurituorejuustoa ja kurkkua

•••

Karitsan Osso buccoa ja perunavoita

•••

Valkosuklaa chiboust ja kirsikkaa

39€

 

Liekitysmenu

* Voimassa 28.2.2017 asti (arkisin klo 15 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän)

Lohi-jokirapugalantiini, fenkolia ja rouillea
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc, Ranska 8 / 45

•••

Konjakilla liekitetty Hereford -sisäfilepihvi, perunafondant ja konjakki-kermakastiketta
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9 / 51

•••

Flickan – maitosuklaaganachea ja tyrnikreemiä
Viinisuositus: Chateau Pierre-Bise Coteaux du Layon Rocheforte, Ranska 8,60 (8 cl)

Menu 58 €

Stockmann-kanta-asiakastarjous 46 €

 

 

À la carte

Lastenlista

* Voimassa 4.1. – 28.2.2017
12 V. JA NUOREMMAT

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta.