Menut 3.1.-3.3.2019

* Voimassa 3.1.2019 – 3.3.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.


Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 50 €
Pääruokana liha – 52 €
Hinta ilman alkuruokaa – 39 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 42 / 43 €

Maa-artisokkakeittoa, limettikermaa ja tattiöljyä
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot Grigio, Italia 8,70 (12 cl) / 49

•••

Hiillostettua kuhaa, sienilientä ja friteerattuja enokisieniä
Viinisuositus: Adam Riesling Tradition, Ranska 10,20 (12 cl) / 58

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja lakkoja
Viinisuositus: Huxelrebe Auslese Bio, Saksa 10,90 (8 cl)

   

Kasvismenu

Maa-artisokkakeittoa, limettikermaa ja tattiöljyä
Viinisuositus: Borgo Boschetto Pinot grigio, italia 8,70 (12 cl) / 49

•••

Härkäpapukroketteja, paahdettua kurpitsapyreetä ja salsa verdeä
Viinisuositus: San Cassiano Valpolicella, Italia 9,30 (12 cl) / 53

•••

Suklaacrémeux, aprikoosifluidia ja marenkia
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

40 €

 

À la carte 3.1.-3.3.2019

* Voimassa 3.1. – 3.3.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän.
Katso poikkeukset.

 

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.