Menut

* Voimassa 5.9.2018 – 2.1.2019

Taiteilijamenu

Pääruokana kala – 49 €
Pääruokana liha – 51 €
Hinta ilman alkuruokaa – 38 / 40 €
Hinta ilman jälkiruokaa – 40 / 42 €

Kurpitsakeittoa, pikkelöityä retikkaa ja sinapinsiemeniä
Viinisuositus: Macon-Villages, Ranska 9,50 / 54

•••

Paahdettua taimenta, puikulaperunapyreetä ja piparjuurivoita
Viinisuositus: Meyer-Fonné Riesling, Meyer-Fonné, Alsace 10,20 / 58

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 9,30 (12 cl) / 53

•••

Crème brûlée ja lakkoja
Viinisuositus: Dorsheim Riesling Auslese, Saksa 11,90 (8 cl)

   

Kasvismenu

Kurpitsakeittoa, pikkelöityä retikkaa ja sinapinsiemeniä
Viinisuositus: Macon-Villages, Ranska 9,50 / 54

•••

Kasviskaalikääryleitä, herkkutattikreemiä ja lehtikaalia
Viinisuositus: La Fontaine Des Loups Grenache Noir, Ranska 9 (12 cl) / 51

•••

Tyrniposset, maitosuklaata ja mallasta
Viinisuositus: Sweet by Tokaj, Unkari 9,90 (8 cl)

40 €

 

Syyskuun korttelimenu

* Voimassa 5.9.-30.9.2018

Paahdettua valkosipulikeittoa ja kylmäsavustettua ankanrintaa
Viinisuositus: Borgo Magredo Pinot Nero, Italia 8,20 / 46

***

Ylikypsää villisianniskaa, muhennettuja suppilovahveroita ja karpalokastiketta
Viinisuositus: La Fontaine Des Loups Grenache Noir, Ranska 9 / 51

 ***

Calvados-jäätelöä, omenahilloketta ja kauracrumblea
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 / 8cl

Menu 39 €

 

À la carte

* Voimassa 5.9.2018 – 2.1.2019
Arkisin klo 15.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän

 

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.