Ryhmämenut

* Ryhmämenut voimassa 17.1.2018 – 15.5.2018

Taiteilijamenu

Pääruokana kala 49,50 €
Pääruokana liha 51,50 €
Hinta ilman alkuruokaa 38 / 40  €
Hinta ilman jälkiruokaa 41 / 43  €

Kurpitsakeittoa, Västerbotten -juustoa ja fenkoliöljyä
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venetzie, Italia 8,30 / 47

•••

Hiillostettua nieriää ja fenkolia, tillihollandaisea
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 9,70 / 55

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi, paistettuja perunoita
Viinisuositus: Cune Crianza, Espanja 51

•••

Tyrnimoussea, maitosuklaata ja pähkinäcrumblea
Viinisuositus: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese, Itävalta 9,90 (8 cl)

 

Kasvismenu

40 €

Kurpitsakeittoa, Västerbotten -juustoa ja fenkoliöljyä
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venezie, Italia 8,30 (12 cl) / 47

•••

Härkäpapukroketteja, maa-artisokkaa ja hernevaahtoa
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Pinot Noir, Ranska 8 (12 cl) / 45

•••

Mustikkakukkoa, hunajalla ja rosmariinilla maustettua ranskankermaa
Viinisuositus: Tokaj Late Harvest, Unkari 9,90 (8 cl)

  

Menu Elite

39,50 €

Hinta ilman alkuruokaa 28 €
Hinta ilman jälkiruokaa 32 €

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”
Viinisuositus: Pinot Grigio Delle Venetzie, Italia 47

•••

Vovan Vorschmack perinteisillä lisukkeilla
Viinisuositus: Kiwi Cuvee Pinot Noir, Ranska 45

•••

Mustikkakukkoa, hunajalla ja rosmariinilla maustettua ranskankermaa
Viinisuositus: Tokaj Late Harvest, Unkari 9,90 (8 cl)

 

Muusan Menu

63 €

Ylikypsää porsaanposkea, kukkakaalikreemiä ja pikkelöityä omenaa
Viinisuositus: Borgo Magredo Pinot Nero, Italia 8 (12 cl) / 45

•••

Grillattua piikkikampelaa, emmervehnää ja hummerikastiketta
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam Riesling, Ranska 9,70 (12 cl) / 55

•••

Peltolan Blue -juustoa

•••

Flickan, mokkaparfait, kirsikkaa ja mantelijäätelöä
Viinisuositus: Calvet Reserve du Ciron Sauternes, Ranska 9,70 (8 cl)

 

Sopimusehdot

Ryhmiltä toivomme yhden yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti.
Laskutusperusteemme on kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Suurin osa ruoistamme on gluteenittomia ja / tai laktoosittomia. Lisätietoja ruoka-aineallergeeneista suoraan ravintolasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.