2010-luku – Nostalgiamenu 2.-30.11.2022

Eliten 90-vuotista taivalta on muisteltu pitkin vuotta ja näiden muistojen kautta eletty uudelleen monet nostalgiset ja värikkäät hetket vuosien varrelta. Kuukausittain vaihtuva, aikansa suosikkiannoksiin pohjautuva nostalgiamenu on tarjonnut kurkistuksen Eliten historiaan makujen kautta vuosikymmen kerrallaan – aina 30-luvulta lähtien. 

Jo 2010-luvun alussa ravintola täyttyi perheseurueiden viettäessä leppoisia sunnuntailounaita useamman sukupolven voimin. Elitestä tuli monelle paikka, jossa vaalittiin perinteitä vuosi toisensa jälkeen, niin arkena kuin juhlapyhinä – juhlittiin isänpäivää, nostettiin malja Itsenäisyyspäivän kunniaksi ja vietettiin monet ikimuistoiset pikkujoulut. Ja näin on vielä tänäkin päivänä. Eliten omanlaisensa tunnelma, talo täynnä tarinoita, tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen matkan menneeseen. Sillä vaikka maailmalla on aina niin kiire. Meillä ei.

Nostalgiamenu 2.-30.11.2022 60€
Lämminsavusiikamoussea ja pikkelöityjä suppilovahveroita
***
Poron sisäpaistia, tattikreemiä ja madeira-kastiketta
***
Tyrniposset ja paahdettua valkosuklaata

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaista ja tapahtumia

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 15.10. klo 13–16. Tarjolla on maukasta...

#
$