Elite tarjoaa kurkistuksen ravintolan elämään 1950-luvulla. Sota-ajan jälkeen ihmiset kaipasivat huvituksia ja ravintoloissa käynti yleistyi. Perheet kokoontuivat Eliteen nauttimaan pitkistä sunnuntailounaista ja silloin pöydät notkuivat herkkuja. Yksi suosikkiannoksista oli kuhaa Mannerheimin tapaan – klassikko, jonka kerrotaan olevan yksi Marsalkka Mannerheimin lempiannoksista; paistettua kuhaa piparjuurivoin sekä herkkusienikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Tule kokemaan aikansa suosikkiannoksiin pohjautuva kolmen ruokalajin nostalgiamenu, joka on tarjolla ravintolassa toukokuun 2022 ajan.

Eino Leinon päivän Open mic -runoiltamat Elitessä 6.7.2022
Elite juhlistaa Eino Leinon päivänä elävää runoutta! Järjestämme runoilija Harri Hertellin johdolla Open mic -illan,...