Á la Carte menu vaihtuu 4.1.2023.

TAITEILIJAMENU 

Pääruokana kala   55 €

Pääruokana liha    56 €


Keitto paahdetusta myskikurpitsasta ja labnehia

Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57

***

Paahdettua turskaa, kapris-perunapyreetä ja papu-cassoulet

Viinisuositus: Dr.L Dry Riesling, Saksa 10,70 / 55

tai

Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita

Viinisuositus: Conde Vimioso Sommelier Edition, Portugali 11,60 / 62

***

Eliten ikiklassikko – Crème brûlée 

Viinisuositus: Chateau Tirecul Les Pins, Ranska 13 / 8 cl

KASVISMENU 48 €

(tilattavissa myös vegaanisena)


Keitto paahdetusta myskikurpitsasta ja labnehia

Viinisuositus: Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein, Itävalta 11 / 57

***

Savojinkaalikääryleet, maa-artisokkapyreetä ja lehtikaalia

Viinisuositus: Fontanafredda Piemonte Barbera Organic, Italia 10,90 / 56

***

Vaniljapäärynää ja vadelmaa

Viinisuositus: Saracco Moscato d´Asti, Piemonte, Italia 9 / 8 cl

ALKURUOAT

Vihreä salaatti ja paahdettuja kurpitsansiemeniä     7

Keitto paahdetusta myskikurpitsasta ja labnehia 15 / 18

Eliten perinteinen blini 

Muikunmädillä 23

Sienisalaatilla   15

Siianmädillä      20

Parmesanjuustolla ja valkosipulilla kuorrutetut

Etanat  15

Herkkutatit  14

KLASSIKOT

Lohikeittoa, paahdettua ruisleipää ”Jaren suosikki”   16 / 19

Paistettuja silakoita, perunamuhennosta ja tillivoisulaa   22

Tauno Palon kermasipulipihvi naudan ulkofileestä ja paistettuja perunoita  31

Vovan Vorschmack   15 / 18

PÄÄRUOAT

Paahdettua turskaa, kapris-perunapyreetä ja papu-cassoulet     29

Appelsiiniliköörillä flambeerattuja jättiravun pyrstöjä ja fenkolirisottoa       32

Savojinkaalikääryleet, maa-artisokkapyreetä ja lehtikaalia      23

Paistettua vasikanmaksaa, puikulaperunapyreetä ja ryytisinappikastiketta  23

Konjakilla flambeerattu härän sisäfileepihvi, tryffelillä maustettu perunakroketti ja konjakki-kermakastiketta    42

JÄLKIRUOAT

Eliten ikiklassikko – Crème Brûlée   13

Blondiekakkua, mandariini ja tuorejuustomoussea   13 

Vaniljapäärynää ja vadelmaa 12
Calvadoksella flambeerattua päärynää ja maitosuklaaganachea 14

Flickan – Tyttö seinältä
Vaniljajäätelöä, lakkaa ja kinuskia mantelikorissa   15

Töölöläisen juustokaupan kolmen juuston valikoima, itsetehtyä näkkileipää ja omena-rosmariinihilloa  15
 + lasi talon portviiniä (6cl)    +7

Jäätelöt/Sorbetit      à 6

Jäätelö /Sorbettiannos (kaksi kauhallista oman valinnan mukaan)    9

[table “1” not found /]

Liity Elite-klubiin!

Raapusta sähköpostiosoitteesi tähän ja ole osa Elite-klubia.

Elite-klubilaisena kuulet ensimmäisten joukossa uusista menuista, tapahtumista, Eliten kuulumisia ja herkullisista klubieduista!

Sähköpostiosoitteesi:*


Ajankohtaista ja tapahtumia

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaiset 15.10.

Hirvipeijaisia vietetään tuttuun tapaan Eliten terassilla lauantaina 15.10. klo 13–16. Tarjolla on maukasta...

#
$