Ohita navigaatio

LAPSELLINEN LOKAKUU ELITESSÄ

LAPSELLINEN LOKAKUU ELITESSÄ

Lokakuun lomien aikaan haluamme rohkaista lapsiperheitä sukeltamaan Helsingin mielenkiintoisiin, lapsille sopiviin, kohteisiin koko perheen voimin. Helsingissä on mahtava määrä lapsille sopivaa tekemistä ja tutustumista – osa näistä pääsymaksuttomia. Pienen kaupunkiseikkailun jälkeen – nälän jo kurniessa – ravintolamme tarjoaa vielä makumatkan menneisyyteen ja palan historiallista ravintolakulttuuria Etu-Töölön sydämessä. 
Kuka ties, ehkäpä istuttekin juuri samaisella paikalla, missä itse Tove Janssonkin aikoinaan mielellään istui. Tervetuloa siis Eliteen!

Ajalla 5.-22.10.2020 lapset 12 ikävuoteen asti syövät maanantaista torstaihin veloituksetta lastenlistalta aikuisten seurassa *) 

Eliten vinkit mukavaan päivään ovat:

LUOMUS – Ihastuttavat luonnontieteelliset museot
eri puolilla Helsinkiä.
Kaisaniemen kasvitieteellisen ulkopuutarhaan vapaa pääsy.
https://luomus.fi/fi

RATIKKAMUSEO – Yli sadan vuoden ajan raitiovaunut ovat kolistelleet pitkin Helsingin katuja. Hyppää kyytiin ja matkusta suoraan kaupungin menneisyyteen! Vapaa pääsy.
https://ratikkamuseo.fi/nayttelyt/ratikkamuseo/

PÄIVÄLEHDEN MUSEO Heittäydy tarinan vietäväksi – Päivälehden museossa on meneillään hauska näyttely Mauri Kunnaksen Seitsemästä koiraveljeksestä.  www.paivalehdenmuseo.fi

PII POO – Pii Poo Helsinki on aito LEGO-myymälä Helsingissä. Pii Poo kuuluu jokaisen pienen ja suuren LEGO-fanin pyhiinvaelluskohteisiin. Myymälään voi mennä ostoksille tai vain ihastelemaan esillä olevia upeita LEGO-teoksia.
https://www.piipoo.com/pages/pii-poo-helsinki

Lapsellisen Lokakuun ajan ravintolavierailumme yhteydessä voi halutessaan taiteilla myös Mona Lisa potretteja. Lapset saavat värittää Leonardo da Vincin Mona Lisat ja luoda teokselleen oman, salaperäisen hymynsä. Potreteista tehdään näyttely Eliten baarigallerian puolelle marraskuun ensimmäiselle viikolle, jonka jälkeen kehystetty kuva on noudettavissa ravintolasta vaikka isänpäivälahjaksi.


*) aikuisten ruokaillessa, max 2 lasta per aikuinen / lasten annokset lastenlistalta / juomat eivät kuuluu etuun