Ohita navigaatio

Eliten tulevat näyttelyt

Eliten tulevat näyttelyt

”Tanssien – Dansant”Irina Påttin näyttely Eliten Ikkuna Galleriassa 30.12.2021 – 24.1.2022

Eliten Hesperiankadun puolella avautuu uusi Ikkunagalleria.”Tanssien – Dansant” on uuden Ikkunagallerian ensimmäinen näyttely

Ikkunagalleriassa on Irina Påttin vuonna 2021 valmistunutta uusinta tuotantoa – tanssin liikettä ilmaisevia koivuvaneriteoksia. Ne ovat jatketta Tanssin Taika ja Höyhenen Kevyesti näyttelyille. Teokset on valmistettu tietokoneavusteisella tekniikalla ja viimeistely on tehty käsityönä. LED-tekniikka mahdollistaa puun ja valaisimen turvallisen yhteensovittamisen.

Tervetuloa Tanssin ja Valon Maailmaan, joka on avoinna sekä ravintola-aikoina että vuorokauden ympäri.

Irina Pått p. 050 3246013, www.lumidesign.fi, lumidesign@kolumbus.fi

14 DANCERS -WITH FIGURES, Black 3/5, Birch Plywood, LED, 50×50 cm, 2021

Rebecca Kupi 3.1. – 27.2.2022

Olen piirtänyt kuvia ihmisistä pienestä pitäen. Piirtämisharrastus oli meidän kaikkien neljän sisaruksen harrastuksemme. Olen piirtänyt ja maalannut lapsuuden ja nuoruuden jälkeen koko aikuisikäni.

Nykyään maalaan muotokuvia ja luontoaiheisia maalauksia. Ihminen on, mielestäni, mielenkiintoinen kuvattava. Jokainen on ainutlaatuinen ja näyttää omanlaiseltaan; työn tarkkuus ja kohteen olemuksen tavoittaminen inspiroivat minua. Muotokuvamaalauksessakin on mahdollista tehdä luovia ratkaisuja ympäristön ja kohteen suhteen. Toisinaan maalaan pelkästään mielikuvitus lähteenäni. Leikittelen töissä ihmisten, eläinten ja värien kanssa.

Maalatessani luontoaiheita yritän saada esiin tunnelman maista tai paikoista, jotka ovat vaikuttaneet minuun; Italia, Lappi, erämaat, kauniit rannat, puistot, puutarhat. Erityisesti vesi; putoukset, virrat, lähteet, purot, järvet, meri, sade, usva, ovat inspiraationlähteitäni ja toisinaan myös tausta-aiheina muotokuvissa. Olen viime aikoina nauttinut abstraktimmasta otteesta luonnon sanomattoman monimuotoisen vaihtelun ja sen lumoavien tunnelmien ilmaisemisessa.